Je kunt in De Boezem terecht voor allerlei gelegenheden: bruiloften, jubilea, verjaardagsfeesten, bedrijfsfeesten, optredens en rouwdiensten. De zaal van de Boezem is ook geschikt voor zakelijke meetings, zoals trainingen of presentaties. Stop met zoeken: dé geschikte locatie heb je nu gevonden!

Talloze mogelijkheden

Iedere gelegenheid volledig naar je wensen? Dat kan! De mogelijkheden voor een feest, borrel of evenement zijn zeer uitgebreid bij ons. Wij verzorgen geregeld gezellige bedrijfsfeesten, bruiloften, jubilea en verjaardagsfeesten. Voor ieder evenement leveren wij maatwerk door vooraf je wensen te bespreken.

Tijdens je evenement kunnen wij heerlijke hapjes en drankjes verzorgen of een compleet diner. Alles is mogelijk. Of je nu een bittergarnituur, compleet stamppotbuffet, een lekker bordje saté of een uitgebreid buffet wenst. Wij regelen het voor je en informeren je graag over onze scherp geprijsde arrangementen.

Faciliteiten

Wij beschikken over een prachtige zaal die compleet uitgerust is qua voorzieningen en groot genoeg is voor groepen van 50 tot 200 personen. Onze feestzaal beschikt tevens over een podium dat geschikt is voor optredens of presentaties. Je kunt de ruimte volledig naar eigen wensen door ons laten opstellen: tafelblokken, u-vorm, cabaret, kring, dansvloer, etc.

Bereikbaarheid

Verenigingsgebouw De Boezem staat in Hekendorp omringt door de prachtige landelijke omgeving van het Groene Hart. Hekendorp ligt vlakbij Gouda en het pittoreske Oudewater, midden in de polder maar op een steenworp afstand van de rijksweg (A12). Rondom De Boezem is voldoende gratis parkeergelegenheid. Daarnaast is De Boezem ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer via Gouda en Utrecht.